A Boldogságkutatás hátterében…

Köszöntünk, és örülünk, hogy kíváncsi vagy arra is, hogy kik és miért indították el ezt a felhívást!

A Boldogságkutatást Bagdi Bella, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke és Prof Oláh Attila, az ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjának vezetője indította el 2016-ban. A kutatás egyedülálló és sikeres volt, így évről-évre megismételjük! A legutóbbi felmérés eredményei itt olvashatóak.

Keressük a válaszokat arra, hogy melyik város, melyik térség lakói lehetnek a legboldogabbak, és hogy vajon tényleg olyan borúlátó, depressziós, pesszimista nép vagyunk-e, ahogyan világszerte tartják a magyarokat.

Az eredmények megmutatják, hogy mely országrészben van nagy szükség a boldogságszint növelésére. Nem titkolt szándékunk az sem, hogy a jövőben az ő boldogságuk, és örömérzetük érdekében is tevékenykedni fogunk.

Továbbá a boldogságtérkép megrajzolásával elhelyezhetjük magunkat Európában, sőt a világban is: hol is állunk mi igazán a lakosság boldogságszintje alapján.

Célunk, hogy több ezer ember legyen részese a kutatásnak azáltal, hogy kitölti online kérdőívünket.

Ehhez nagy segítséget jelent, ha Te is hírét viszed ennek a kezdeményezésnek, és nem csak megválaszolod a kérdőív kérdéseit, hanem megosztod a facebookon is, vagy segítesz kitölteni rokonaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak is!


Köszönjük, hogy együttműködéseddel, segítségeddel aktívan hozzájárulsz Boldogságkutatásunk sikeréhez.

Jobb Veled a Világ!


Töltsd ki a kérdőívet, és válaszold meg most online!
Csupán 12 percedbe kerül, és ezzel is hozzájárulsz a tudományos tények megállapításához!
Kérdőív indítása
 
Segíts kitölteni másoknak is a kérdőívet!
Kérd meg családtagjaidat és ismerőseidet hogy töltsék ki a kérdőívet, ezáltal wellness hétvégét nyerhetsz!
Másnak is segítek